3D Spin technika

  

 

A valósághű spin termék fotók

 Ez egy teljesen új módja annak, hogy bemutasson egy online terméket, amely biztosan megkülönbözteti a márkát más, a piacon lévőktől.   

Semmilyen más stúdió vagy fotó technológia készít olyan minőségű pörgetéseket, amelyek  megjelenítik ezt a minőséget.

sinarbasa spin egy  új fotó felvételezési módszer, ahol a terméket több tengelyen lehet megtekinteni, miközben a tárgy  mint egy súlytalan a környezetben lebeg.

Valóság

Ezek a pörgetések nem egy  mérnöki scan renderelések. 

Úgy néz ki, mint egy  valódi termék, mert azok, valódi, valósághű termékek.

 Ez minden fotózás alapja.

 További valóságot adunk hozzá, és felemeljük a terméket a saját árnyéka felé.

 Ezek a pörgetésekkel  megismerhetik a terméket, és azok bevételeket hozhatnak létre minden  értékesítési csatornán keresztül .

Merev,  szinte tapintható

Ez a technológia áthidalja a valóságos  és a virtuális vásárlási élmény közötti szakadékot.

 Olyan, mint ha a kezében tartaná. 

Ez különösen igaz, ha olyan érintőeszközt használ, mint egy iPad vagy okostelefon, ahol az ujjakat használják, és így szinte megérintheti a terméket.

Az üzleti ügy

Egyszerűen csak a lenyűgöző képek bemutatása a termékek bemutatásához nem elegendő. Tudnia kell, hogy ezek a pörgetések megtérülést eredményeznek. 

A kutatás azt bizonyította, hogy minél hosszabb ideig tölt egy online vásárló egy termékoldalon, annál nagyobb a vásárlási hajlandósága. Ezekkel a pörgetésekkel hosszabb időt tölt el a vásárló és így növelheti az online értékesítést.

Megnövekedett vevői bizalom

Azáltal, hogy a vevő nagyobb ellenőrzést biztosít, és lehetővé teszi számukra, hogy az árut szorosan ellenőrizzék,így a márka megszerzi az online vásárló bizalmát. Ez a megnövekedett bizalom több valós vásárlást eredményez.  

Mivel a terméket a vásárlás helyén ilyen hűséggel látják el, az online vevő kevésbé valószínű, hogy visszaküldi azt. Ez nagyon fontos tényezővé válik, mivel egyre több online kiskereskedő kínál ingyenes visszatérési politikát.